Back to the roots by Malin


Mitt bibliotek har är “back to the roots”. Färgen är min alldeles egna och jag har tagit fram den i samarbete med Nordsjö. Jag valde en mycket mörk och harmonisk grön kulör som är både lugnande och inger trygghet. Jag har valt den då jag känner att jag har ett behov av att komma närmare naturen. Jag älskar att vara ute i skogen, odla och jag har mycket gröna växter hemma. Denna kulören gör det möjligt att få in den naturliga gröna färgen i hemmet. Grönt är en fantastisk kulör men då det finns så otroligt många fina nyanser blir det också det svårt att bara välja en. Men jag lyckades och valde denna!

Fondväggen såg man mycket i början av 2000talen men den har fått lite dåligt rykte med tiden. Jag slår ett slag för den nya fondväggen, tycker det är ett utmärkt sätt att lätt förändra och sätta en ny stämning i ett rum på ett enkelt sätt. Jag tycker själv att det blir extra snyggat att måla väggar mörka när man har ljusa snickerier som lyfts fram fin i kontrast till det mörka. Jag har även målat mitt stora matbord i samma kulör, kika in här så får du se så snyggt det blev! Nog om färg, snart ska jag få finbesök av Kristin Krickelin, ska blir super mysigt.
Ha en fin fredag på er nu;)

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *