Krickelin på besök


I fredags fick jag finbesök av bästa Kristin. Det lär väl inte varit många som missat att Kristin som tidigare bloggade här på Elle Decoration med mig har nu sin alldeles egna blogg på Krickelin´s och inte nog med att hon är bloggdrottningarnas drottningar så driver hon även FGL store.

Kristin hade sallad med sig från Holy Greens så vi satt oss på trappen och njöt av den mysiga lunchen i solen. Fina samtal om livet i stort, vår bransch, livet som mamma, barn, förhållanden och relationer, högt och lågt! Sen snackade vi även lite trädgård så klart. Jag är så sugen på att bygga ett växthus i min trädgård och Kristin kom med fin-fina tips!

Medans jag lagade kaffe susade Kristin runt med sin kamera i huset. Hon är så otroligt snabb och har sån härlig känsla i sina bilder, vilken talang hon är! Kika in posten hos Krickelin´s och se alla de magiska bilderna!

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *