Back to the roots by Malin


Låt mig presentera den perfekta gröna färgen: Back to the roots by Malin. Färgen har jag tagit fram i samarbete med Nordsjö och den är en del av paletten Nordic Colour 2018 som jag och 8 andra nordiska influencers ligger bakom.
För mig föll valet på en mörk och harmonisk grön kulör som är både lugnande och inger trygghet. Jag har valt den då jag känner behov av att komma närmare naturen. All den tid vi använder framför datorer och med våra telefoner så finns det en längtan att hitta tillbaka till naturen och finna meningen med livet. Den gröna färgen gör oss lugna och genom att titta på det gröna som gror och växer samt köra ner händerna i jorden hittar vi tillbaka på något sätt. Jag är en hästtjej och uppvuxen i skogarna i norra Skåne och därför är det extra viktigt för mig med närheten till naturen. Jag älskar att vara ute i skogen, odla och jag har mycket gröna växter hemma. Denna kulören gör det möjligt att få en fin, naturlig grön färg i hemmet, man kan måla väggar, lägga till möbler och textilier i flera olika gröna toner. Grönt är en fantastisk kulör då det finns så otroligt många fina nyanser, vilket också gör det svårt att bara välja en. Men jag lyckades och valde denna!

Vill du läsa mer om Nordic Colours 2018 kika in här min färg flirtar fint med många av de andra kulörerna! De andra inspirerande kvinnorna som ligger bakom paletten är Anna Kubel, Pella Hedby, Lena Lidman, Katrine Lindgjerdet, Jannice Wistrand, CamillaAthena Brown, Carla Sofi Molge och Jannicke Valen,

Färger är otroligt viktiga i inredningen. Man kan ändra känslan ett helt rum genom att målar med en viss färg. Kliniskt vitt till mer mörka och varma färger som skapar en atmosfär.
Det finns väl inget rätt eller fel är man ska välja färg och jag gillar att använda flera olika toner tillsammans, det viktiga är hur man får dem att fungera ihop. Själv föredrar jag naturliga, dämpade och dova pasteller, särskilt gröna som för tankarna till naturen.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *