Broderade kuddar


Min vän Ale som bor i Paris var och hälsade på oss för ett par veckar sedan. Ale och jag har jobbat tillsammans i en väldans massa år, närmare bestämt 18 år kom vi fram till!! Hon var min bokare på Next Paris och efter många år där tillsammans öppnade hon sedan sin egen modell agentur Oui Management. Vi har alltid gillat samma saker och vi har även samma smak när det kommer till resor. Hon har tipsat mig om en massa ställen som sen visat sig bli mina personliga favoritplatser, som Masseria Potenti till exempel. Ale är även en mästare på att pricka rätt när det kommer till personliga gåvor.


Hon hade med sig presenter till barnen, alla fick en varsin kudde med sina namn broderade på, så uppskattat kan jag berätta! Att Cleo sen fick en fransk apostrof på sitt namn gjorde kudden ännu lite lyxigare!

Kuddarna kommer ifrån The Socialite Family. Har ni missat denna sajten måste ni kika in, så coola och inspirerande familjer! Lite som The Way We Play fast på franska då… Hon hade även prickat in färgerna bra, Cleo fick en Como Panna Cotta, Tiago en Como Blue och Milo en Como Green.


Kolla denna färg kombon! Min favoritfärg är nog den gröna, så snygg tillsammans med både grå, vit och camel…


Mille grazie Ale!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *