Bästa kontoret är hemmakontoret


Jag älskar att jobba hemifrån, när huset är tyst och alla tagit sig till skolan landar jag vid köksbordet och käkar min frukost, går igenom post, kollar mail och skriver mina listor.

Idag blev det rågmacka med hummus, spenat och tomat. Gjorde även en god smoothie på blåbär och banan som jag toppade med syrrans egen bipollen. Bläddrade igenom den nya Elle Decoration som låg och väntade på mig och det var med tårar i ögonen som jag läste Svantes sista ledare i Elle Decoration. Svante var den som fick mig att börja blogga här på Elle och det var även han som satt mig på Elle Decorations omslag 2014. Tack för den här tiden säger jag, det kommer med all säkerhet att bli annorlunda utan dig…


I postlådan låg även ett Discovery set från Le Labo. Jag älskar deras parfymer men det är så svårt att välja mellan de olika dofterna. Nu har jag 5 olika att prova ett tag innan jag bestämmer mig för den rätta!

Jag fastnade för reportaget om Valentina och Giuliano. Det är något med det italienska sättet att inreda på, poetiskt, modigt men samtidigt elegant som tilltalar mig. Jag älskar hur konsten får komma in och visa vägen för inredingen. Väldigt ofta känns de svenska hemmen i inredningstidningar för tillrättalagda ut, för trendiga med “alla rätt” och då blir det lite platt för mig. Det krävs att det personliga får komma in och även lite udda och fula objekt som skaver lite för att skapa något intressant!

Från det ytliga om inredning och härliga frukostbilder till något mycket viktigare, har ni koll på vad ni ska rösta på? Jag kan rekommendera @valjarskolan på Instagram för den som behöver bli lite mer insatt. Det viktigaste frågorna för mig som jag inte är beredd på att ge upp är: Jämställdhet, solidaritet, miljön, aborträtten, yttrandefriheten, välfärden, fri press och allmänt hyfs. Jag kommer att rösta medmänskligt den 9 september!

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *