Bloggtorka


Jag har nog aldrig sen jag började att blogga gjort så få inlägg under en sommar som denna. Jag har liksom haft fullt sjå med att hinna med att uppleva och njuta av barn, sommar och sol. Jag har haft mycket jobbuppdrag under sommaren så det har inte blivit någon direkt semester. När sommarvärmen tog fart i maj så var det bara att omfamna de lediga dagarna med hull och hår för man visste ju liksom inte hur länge värmen skulle stanna hos oss!

Juli och Augusti har varit en ganska jobbig och tung period som har tagit väldig mycket av min fokus och ork så även där har bloggen och socialamedier blivit lidande. Livet är väldig mycket upp och ner och det gäller att lyckas hänga sig kvar under de tvära kast som man utsätts för och spara på den energi man har till det mest livsviktiga!

Men det fina är att jag sakta men säkert samlar nya krafter och om allt går som jag vill kommer jag att vara tillbaka som vanligt riktigt snart igen! Och nu skulle jag så gärna vilja höra vad ni vill läsa mer om, känner att jag behöver lite pepp för att sätta igång! Är det fortfarande vegetariska recept, heminredning och resor? Eller vad är ni sugna på i höst??

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *