Dags att älska hösten!

IMG_6803_Snapseed

Pustar ut efter gårdagens plåtning. Hästar, barn, bakning och stora klänningar, kul när det blir lite over the top. Sockerkakan jag bakade med barnen blev riktigt god, lite äggskal som krasar mellan tänderna då och då är sånt man får leva med! I post-lådan låg nya Elle med det vackraste omslag jag sett på länge. Det är stylisten Hans Blomquist som stylat, älskar stämningen och färgskalan på både omslaget och hela reportaget inne i tidningen. Måste köpa hans nya bok In the mood for colour.

IMG_6800_Snapseed

Började dagen med en joggingtur längst havet och med mina nya lurar i öronen liksom susade jag fram i höstvinden! Så mycket lättare det känns med bra ljud i öronen, jag har fått prova dessa nya lurar från Sudio som jag varmt kan rekommendera. Gillar designen och att den kopplas med blåtand till mobilen, inga långa sladdar att trassla in sig i och det funkar även att ta emot samtal! Ska jobba undan det sista för idag sen ska jag ge mig ut i trädgården och klippa ner mina rosor innan det blir frost!

serialsue-trial-1.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *