Den bästa tiden är nu!

Jag älskar Maj månad och för varje år som går känner jag det starkare och starkare. Efter denna långa dvala av vinter så spritter det både i naturen och kroppen. Varje dag slår något nytt ut i trädgården och jag blir lika hänförd varje gång!

Magnolian har precis blommat över och jag har precis hunnit sopa upp alla söt doftande blad och nu är det alltså äppelträdets tur!

Jag vill helst pausa allt just nu och bara ta in och njuta av naturen dessa veckor. Men av någon konstig anledning så är det alltid som mest jobb för mig på våren, tur är väl det att jag har världens roligaste jobb då!

Japp, nu är det dags för mina dahlior att bli utplanterade. Idag har jag grävt, tömt gamla urnor och krukor och snart ska ni få se hur fint det har blivit i trädgården. Nu håller vi tummarna på att det inte kommer en köldknäpp, eller hur?