Vid min säng

Jag älskar hur den mjuka eftermiddagssolen letar sig in i sovrummet och gör allt så där magiskt mjukt. Jag har äntligen hittat sängbordet jag letat efter så länge, det är högt sen finns det förvaring under, plus att bordet har en hemlig låda som är lite svår att få upp där kan man gömma hemlisar..

Jag har tapetserat med en restbit från min Morris favorittapet, Golden Lily Biscuit och i den hemliga lådan finns det alltid en bit mörkt choklad och syrrans hemlagade ringblomssalva. Sängbordet var ett riktigt fynd, det kommer ifrån Polen och har förmodligen stått på något sjukhus.


Ett av mina nyårslöften detta året var att prioritera tid för läsning. Jag läser mest på min telefon eller dator men jag känner mer och mer att det är så mycket som distraherar och jag blir avbruten hela tiden och det blir mer ett stressmoment än att faktiskt njuta av läsningen.

Att jag är hopplös på att hålla mig vaken om kvällarna gör det också svårt för mig att läsa tjocka böcker innan jag somnar med näsan i boken. Jag är däremot väldigt förtjust i Novelix som ger en stora läsupplevelser i mini-format, dessa läser man ut på ett kick.

Och hur vackra omslag har inte dessa små böcker, bara att titta på dom är en fröjd!

Tänk vad en skugga mot väggen kan vara vacker. Det torra fånget tistlar kommer snart bli utbytta mot vårens och sommarens alla färgsprakande blommor. Jag kan redan se det gamla ruffiga Polska sängbordet med en yvig bukett med ljusrosa dahlior eller färgsprakande luktärtor kanske? När det avskavda, torftiga får möta det ljuva sockersöta klingar det som bäst.


Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *