Denna trion


Det absolut bästa med vår Thailandsresa var att jag fick hänga med denna lilla trion. Jag känner mig som världens lyckligaste att får vara mamma till dessa roliga, vackra och galna barn som lär mig att värdesätta livet och får mitt mammahjärta att svämma över med kärlek och stolthet över dom varje dag.Sol bad och shakes. Vi har druckit så mycket shakes, mango, annans och vattenmelon. Finns ju inte godare när man är varm och törstig, vattenmelon och is, mmmmm! Cleos fick camo-kepsen i present från barnmärket Walnut & Walrus, visst är hon cool i den! Kolla även in deras posters, hur fina som helst till ett barnrum.

Vad är väl en Thailandsresa utan thaiboxning? Killarna var lyriska och även jag tyckte det var skoj. Dagen efter hade vi alla träningsverk så det var verkligen grym träning för hela kroppen. Jag funderar på att skriva in oss här i Malmö och träna tillsammans hela familjen!


Denna lilla förgyllde dagarna med skönsång och funderingar om både smått och stort.

Det är otroligt vad lite miljöombyte kan göra med syskon relationer. Allt det vardagliga syskonbråket var som bortblåst, det fanns liksom inte tid att ödsla på att retas och bråka med varandra, istället gällde det att hålla ihop och hjälpa varandra och mig också för den delen! Väl hemma, full laddade med D-vitamin och underbara upplevelser. Tusen tack till er mina fina barn för att jag fick dela denna semestern med er, ni är bäst!!!

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *