Det planteras och gror


Mina micro greens börjar nu gro ordentlig i vårsolen, kolla in hur jag gör när jag odlar dom i agaralger.

Bredvid min fina lilla ek är det avokado kärnor på gång, drömmer om ett avokado-träd!

Det är nu dags att plantera eken i jord men jag tycker att det är så vackert att se det fina virrvarret av rötter så här i en glasvas.

Terassen är städad och invigd och nu står där också en obligatorisk kruka med Narcisser på bordet för det finns väl inget mer vårligt? Den vackra terrakottakrukan med målad kant fick jag av en god vän då hennes mamma skulle flytta från hus till lägenhet, gissa om jag är glad för den!

Så är Dahlia knölarna planterade. Nu står de och lapar sol på vindskyddad plats uppe på terassen. Håller koll på väderprognoserna, blir det för kallt får jag helt enkelt bära in mina bebisar över natten.. Jag drömmer om ett växthus!!

Och så tar jag en liten paus för att lyssna på koltrasterna och klämma i mig den godaste trädgårdsfikan jag kan tänka mig!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *