I mitt kök


Det är nu 6 år sedan jag köpte min italienska värsting spis från Ilve och visst har här lagats ofantliga mängder mat. Jag älskar att den har två ugnar, stekbord i mitten och alla finesser man kan tänka sig. Men nu i efterhand med facit i hand vet jag inte om jag hade valt just denna spisen. Inte för att spisen inte är bra men därför att det tar en evighet att städa den! Men nu är den något sånär ren så jag tänkte det måste jag föreviga med en bild!

Min Blod Oxalis växer så det knakar och titta på de vackra små gula blommorna! Älskar att dekorera med Oxalis, all mat blir liksom vacker med ett par vinröda blad, och nu också en liten gul blomma, på toppen.

Kolla in mina senaste Emmaus-fynd. Visst är oljekannan vacker med den flätade korgen runt om? En rejäl äggklocka som har ett riktigt rivit ring har jag letat länge efter.

Den lilla kallvatten kranen bredvid spisen är jag extra nöjd med, så smart att ha den till hands när man lagar mat för att sen kunna slå ut kokande vatten i vasken bredvid spisen. Jag älskar att laga mat i mitt kök och i kväll blir det en puylins-gryta med morot, broccoli, ingefära och lite extra Oxalis på toppen så klart!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *