Ekologisk frisör – Give your hair some love!

_MG_6646 (1)_Snapseed

Det där med att vilja vara snygg i håret utan att använda en massa skadliga, läskiga kemikalier går oftast inte ihop! Efter jag fick barn blev mitt tidigare så blonda hår väldigt mycket mörkare. Snyggt på sommaren då det blir lite solblekt i topparna men nu mitt i vintern kände jag att jag måste få lite ny lyster och glans i det. För visst känns det viktigt för mig att vara snygg i håret men jag vill inte riskera miljön och min hälsa för det!

_MG_6713_Snapseed

Som tur är har jag lärt känna Sara och Francisca som driver Pachamamas i Lund, dom har valt att jobba grönt och giftfritt.

_MG_6657_Snapseed

Dom använder bland annat växtfärger och syntetisk direktverkande pigment som är godkända av Grön Salong, kika in och läs mer här!

unnamed-2_Snapseed

Men det bästa av allt var prova på Pachamamas nya behandling “Give your hair some love”. Mixern gick på hög hastighet med härliga naturliga ingredienser som senare landade i mitt hår och jag fick en himmelsk hårbottenmassage och ett fotbad.

_MG_6664_Snapseed

Som om detta inte var nog blev jag serverad en mumsig fika från vegan-cafeet Cashew som ligger vägg i vägg med salongen! Och när jag ändå är igång och tipsar så tänkte jag dela med mig av min favoritserie när det kommer till hårprodukter, John Masters Organics. Det är en ekologisk hårvårdsserie med naturligt fuktgivande effekt från nattljusväxten, 7 proteiner och aminosyror samt 10 certifierade ekologiska växtoljor. Denna serien är inte testad på djur, innehåller inte ett spår utav parabener, sulfater eller silikon, 70-100% organiska ämnen och alla ingredienser måste vara så biologiskt nedbrytningsbara som möjligt. Alla produkter hittar ni HÄReller om ni har vägarna förbi Lund och salongen. Jag kan verkligen rekommendera John Masters för den som vill ha full kontroll över vad produkterna innehåller.

Känner mig lite blondare, lite glansigare och mycket snyggare!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *