Stilmedveten- inspirationskväll med mig!

Desktop6 copy

Visst kan man vara stilmedveten och klimatsmart samtidigt! Att vara Ekoreko betyder inte att man måste gå runt i naturfärgade haremsbyxor och odla dreadlocks bara för att man vill ta sitt ansvar och minska sitt ekologiska fotavtryck. Det gäller att tänka och handla långsiktigt, att våga vara kreativ och välja med hjärtat! Vi kommer fortsätta att klä oss snyggt, mycket av människors identitet uttrycks just i hur vi väljer att klä oss. Vi kommer fortsätta att smycka och göra våra hem mysiga och ombonade. Men vi måste alla försöka göra mer miljövänliga val och det gäller att börja där du står, i ditt hem! Vill du ha lite tips på hur du enkelt kan inreda ditt  hem mer klimatsmart, kika här! Som vuxen är det vårt ansvar att vi lär och stimulerar våra barn att tänka i nya banor som hjälper dem att växa upp till små kreativa och medvetna konsumenter.

Go! Malmö- Stilmedveten vill inspirera till en kreativ, smart och hållbar klädstil. När du handlar hållbart, mixar gammalt med nytt, vårdar, reparerar, byter och återvinner dina kläder gör du garanterat stilmedvetna val. Under December månad händer det en massa spännande aktiviteter i Malmö och alla är välkomna att delta. Läs mer här!

Kom och lyssna och drick lite glögg med mig den 8e December klockan 18.30. Då kör jag en inspirationskväll på AB Småland, Malmös skönaste ställe. Eventet är gratis men du måste boka biljett och det kan du göra här.

Först till kvarn, hoppas vi ses!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *