Elle galan 2018


Så var det dags för Sveriges största modefest, på fredag är det Elle galan och vet ni vad? För första gången har jag inte ångest om vad jag ska ha på mig. Läs om förra året här och om 2016s gala här! Ja, ni ser det återkommande problemet brukar just vara, VAD SKA JAG HA PÅ MIG?? Men inte i år, jag känner mig helt lugn för i dag kom det nämligen ett paket och inte vilket paket som helst, det var ett paket från Ida Sjöstedt couture.I paketet låg två fantastiska långklänningar, en i spets och en i blommig paljett, båda himmelskt vackra! Det blir höga klackar, lång svart klänning och röda läppar. Jag kommer bära svart inte för att vara politisk men för att jag känner mig alltid klädd i svart, funkar alltid!

Det är första gången på många år som jag faktiskt “bara” ska vara gäst på galan, inget progamledande, ingen visning och inte dela ut några priser. Ska bli fantastiskt skönt och kul att bara få sippa champagne och släppa loss lite! Det lutar åt denna skira kreation, vad tycker ni??

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *