Tång och sockerskrubb


Finns det något härligare än att tappa upp ett varmt rykande bad efter en lång promenad i piskande motvind längst havet?

Jag sneglar på L:A Brukets tångbad men hejdar mig… Det var nämligen så att min pojkvän vann detta i vårt julklappsspel, lämpligt nog har han inget badkar så jag gissar att jag kommer att får vara med och kalasa på tången på ett eller annat sätt!På Fredag är det Elle gala och jag kommer att ha denna fina klänningen från Ida Sjöstedt på mig. Lång svart klänning och röda läppar såklart. När man nu ska satsa på endast röda läppar så är det viktigt att dom är perfekta tycker jag. Mina läppar är allt annat just nu.. Den torra, varma inomhus luften har gjort mina läppar super nariga. Men jag har ett litet trix som snabbt gör läpparna riktigt mjuka och återfuktare på bara ett par minuter!
LÄPPSKRUBB
1 tesked kokosolja – 1 tesked socker – 1/2 tesked honung. Rör samman socker, kokosoljan och honungen i en liten skål. Fukta läpparna med lite ljummet vatten. Lägg på lite läppskrubb på läpparna och skrubba försiktigt. Skölj av med ljummet vatten och smörj sen med ett vårdande ekologiskt läppbalsam.

Lite skrubb idag och lite i morgon… Ska nog få ordning på de där läpparna tills på Fredag, jag vill har dom röda och flawless!!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *