En gala att minnas!

Screen Shot 2017-01-17 at 11.17.19

Så var årets härligaste modefest avklarad! Det var nog det bästa galan på länge, stämningen var på topp och aldrig har jag sett så många välklädda svenskar på en och samma tillställning!

Efter en ganska stor klännings-ångest bar jag tillslut en genomskinlig Ida Sjöstedt klänning i svart spets som var super läcker. Spets var väldigt hett på den röda mattan i år, kolla in alla vackra sagolika klänningar här! Smyckena jag bar kom från Ole Lynggaards kollektion Nature.

Screen Shot 2017-01-17 at 11.18.04

Jag och Nina Campioni rapporterade live från den gula mattan, kika in på Elle för “the best of the best dressed 2017”. En två timmars lång sändning med ursnygga gäster som alla verkligen tagit i lite extra i år då Elle firade 20 års jubileum! Innan jag och Nina drog i gång med att håva in kändisar från mattan han jag svida om till en enklare klänning som kanske var lite mer min stil och som jag framför allt var super bekväm i hela kvällen under festen! Den vita långa plisserade klänningen kom från Stylein.

Screen Shot 2017-01-17 at 11.25.04

Jag och stilkonen Ingmari hann snacka en stund i vimlet innan jag och Adina skakade loss i H&Ms photoboot, kika in här, ha ha ha!

Ja, vi hade lika roligt som det ser ut, tack Elle för en fantastiska gala!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *