Elle-galan 2017

_MG_9704

Imorgon är det Elle-gala och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig….

_MG_9758

Det är samma sak varje år, jag tänker att detta året ska jag vara ute i god tid… Men nej, kanske är det just lite stress och pressen på att hitta den perfekta “rödamattan-klänningen” som ska till för att det ska blir bra? Förra året bar jag en klänning av Jennifer Blom då jag och Gustav hostade live sändningen, och här kan ni se några år tidigare…  Ingen vidare variation, jag vet men lång svart funkar alltid! I år kör jag live sändningen från Röda mattan tillsammans med Nina Campioni som bloggar för Elle om någon har missat det. So stay tuned, i morgon 18.45 på Elle.se kommer ni att få hänga med på Sveriges största, lyxigaste och roligaste modefest!

_MG_9745_Snapseed

Bara ett bekymmer nu… VAD SKA JAG HA PÅ MIG???

serialsue-trial-1-1.regular-1

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *