En lugn helg

Det har varit en intensiv vecka med långa inspelningsdagar av trädgårdstider och många avslutningar nu inför sommarlovet. Igår fick jag med mig ett fång av den lila Kant Nepetan som Pernilla klippte ner inne på vår skånska innegård nu innan semestern. Ingen blev lyckligare än jag för denna maffiga bukett! Igår kväll kom min fina syster med den vackra handdrejade vasen till höger på bilden, hon hade hittat den på en av hennes loppisrundor, hon vet precis vad jag gillar!

Hon kom även med denna lilla lurviga guldklimpen, Buddha! Nu ska han få bo här hos mig en hel vecka, det ska bli så mysigt att få passa världens kelnaste vovve. Har aldrig träffat en gosigare hund!

Förutom en lång promenad ner till havet så har det inte gjorts mycket här hemma idag. Jag var ute med några vänner igår och det blev ganska sent så nu vi ligger uppkrupna i soffan Buddha och jag, vi har strecktittat på de sista avsnitten av Handsmaid tail. Jag har ätit uppvärmda rester och glass och det kommer nog inte bli mer än så idag. En liten kvällsrunda med vovven sen loggar jag ut! Hoppas ni har en fin kväll.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *