Ett jubileum, en present och lite länkkärlek


Idag landade nya Elle i min brevlåda och det är inte vilket nummer som helst, det är tidningens 30 års jubileum. Hurra för all härlig inspiration som redaktionen bjuder på i varje nummer!!

Jag var tvungen att föreviga mitt nya tjusiga mobilskal som jag fick i present av The Case Factory. Kolla in de tjusiga initialerna i guld, det kommer inte att gå miste på vem denna telefonen tillhör;) Jag vill bara förtydliga att det alltså inte är riktigt krokodilskinn, God forbid!

Jag dricker te och käkar rågbrödsmacka med hemgjord humus och spenat, vet inte riktigt om det ska kallas frukost eller lunch.. Det blir ofta så när jag jobbar hemifrån. Tar en liten pausa från mina listor och kikar in till mina fina bloggkollegor som alltid bjuder på härlig inspiration. Ni har väl inte missat att Kristin som tidigare bloggade här på Elle numera bloggar härifrån. Det går inte en dag innan jag susar in tills Sofias härliga värld på Mokkasin. Saknar även Daniella som även hon startat blogga på sin egen portal och hennes nya sida är hur tjusigt som helst! När matinspirationen tryter klickar jag gärna in mig till Diana på Diadonna ingen tar så inspirerande matbilder som hon! Andra favoriter som jag gärna besöker är Johanna, Anna och Elin, Frida, Elsa och Miranda Rebecca.
Det var nog alla jag hinner med idag men såklart har jag fler favoriter men mer om det en annan dag…

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *