Ett nytt skåp


Jag klickade hem ett nytt skåp på Bukowskis och det har nu äntligen landat i mitt sovrum. Jag har länge letat efter ett klassiskt medicinskåp, tycker att det är så fint och det passar in överallt, lika fint i sovrummet, badrummet och köket! En möbel att behålla och flytta runt helt enkelt.

Min solglasögon samling låg innan i en stor box i källaren, jag tänker att jag kommer att använda även de lite mer udda nu när de ligger här fint på rad och bara väntar på att solen ska titta fram!


Under min utrensning gick jag även igenom alla lakan och hittade dessa längst ner i kistan dessa fina bortglömda italienska handbroderade örngotten med initialer på. Jag köpte dom för 7 år sedan i Puglia och jag älskar att någon har lagt så mycket tid och kärlek på dom.

Känner mig väldigt nöjd med mitt köp och så tittade solen äntligen fram och gjorde sovrummet ännu mjukare!

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *