Mina ekologiska favorithudprodukter för maxiamlt glow


Blekare än vanligt i Januari och något uttorkad av kall fjällluft. Om 3 dagar är det Ellegala och jag tänker att det är dags att jobba upp lite glow nu inför rödamattan. Lite naivt att tro att det där glow-et bara kommer från utsidan då vad du tillför inifrån är minst lika viktigt. Jag har ökat min dos linfröolja som jag tar varje morgon för extra omega 3 och jag ser en stor skillnad på huden när jag kör denna kuren.

Jag har slutat att köpa bomullspads, det känns som värsta slöseriet när man kan använda en Konjak Sponge istället som samtidigt ger lite exfoliation och bidrar till bra cirkulation, kör med den både morgon och kväll.


Jag gör min egen sockerskrubb sen rengör jag med Gilda Organic Micellar clearing water. Två gånger i veckan lägger jag Madaras Anti-Pollutional Charcoal & Mud Repari Mask. Varje kväll rengör jag med Aesop Fabulous Face Cleanser och återfuktar med Chobs Centella Serium och Aesop Camellia Nut Facial Hydrating Cream.

Chob har även en Green Tea face mask som jag älskar. Med den och Monsuns Magic Midnight mask för hela kroppen kryper jag i säng tidigt en gång i veckan. Under makeupen grundar jag med Old time favorit, Weledas Skin Food, inget ger bättre glow! Så för maximalt glow blir det nu hotyoga varje dag, dubbel dos linfröolja, mycket vatten och tidigt i säng varje kväll innan galan!

 
 
 
 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *