Hej mitt i Juli

Här på bloggen har det varit väldigt tyst nu ett tag. Jag har behövt en paus och det har varit skönt att bara kunna njuta av ledighet och sommar tillsammans med barnen. Vi har mest varit hemma, tagit dagen lite som den kommit, fixat i trädgården, grillat och cyklat till havet för att bada. Nu har jag börjat att jobba så smått, jag sitter och planerar de fyra sista avsnitten av Trädgårdstider och även två avsnitt av Tid för hage som jag ska spela in i slutet av augusti. Det är så kul att designa och planlägga trädgårdar efter en enkel breif och några önskemål från ägarna och sen får fria händer att skapa!

Jag älskar denna tiden på sommaren då man liksom riktigt är inne i sommarlunken, man har varvat ner, samlat energi och sakta men säkert börjar det spritta av kreativitet i kroppen igen. Längtan efter att skapa börjar bubbla och det känns liksom ut i fingertopparna! Jag är otroligt lustfylld i mitt arbete och känner jag stress och press försvinner glädjen väldigt snabbt, så nu efter en lång period av vila känner jag mig som mest sugen på att hitta på och skapa!

Nu i slutet av Juli är det även som allra vackrast i trädgården. I varje vrå av huset står det ståtliga buketter och Dahilaplantorna är fulla med blomster och knoppar så det lovas många buketter ännu. Älskar denna tiden på året, lite jobb och mycket blomster och njut.. Hoppas även ni har det fint.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *