Midsommar på en tallrik

Jag svepte ihop det sommrigaste mellanmålet jag kunde komma på. En midsommar inspirerad fruktsallad som inte gick av för hackor. Svenska jordgubbar, vattenmelon, finhackad mynta, en skvätt lime, mitt hemgjorda syrensocker och sist men inte minst sprinklade, sagolikt doftande rosenblad från trädgården.

Att jag sen serverade fruktsalladen på de vackraste tallrikarna jag sett på länge höjde det hela till skyarna, serien “Poppy” pryds av vallmoblommans alla levnadsstadier.
Rosenblad, vallmo och jordgubbar på samma bild, blir väl inte härligare än såhär tänker jag!

Jag vill önskar er en riktigt glad midsommar, hoppas att solen kommer att skina över er och att ni tar hand om varandra. Glöm inte att plocka 7 olika sorters blommor att stoppa under huvudkudden… Kram

En kommentar

 1. Thea reply

  Hej Malin,
  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag vill tipsa dig om Tbydem som designar snygga, praktiska och ekologiskt och hållbart producerade kjolar, ”maker skirts”, för både arbete och vardag. Kolla in deras hemsida!
  De har -som många andra hållbara entreprenörer-, sitt säte i Burlington, Vermont, men de har också en liten filial här i Malmö. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

  Vänliga hälsningar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *