Helgen

IMG_1176_Snapseed

Äntligen byter vi blad och lämnar kalla Maj bakom oss, ett nytt kapitel börjar nu. Jag öppnar famnen till sommar, värme och kärlek… Ja tack!!

IMG_1121_Snapseed

Jag och Cleo hade en härlig tjejhelg, mina killar har varit i Italien med sin pappa så det var bara vi två. Det är fantastiskt att dela upp barnskaran och få kvalitetstid med ett barn!! Vi startade Lördagen med en brunch på Raw Food House, åt den ljuvligaste rospannacottan någonsin!!

IMG_1135_Snapseed

Sen tog vi en titt i Slottsträdgården där Malmö Garden Show anordnades, min favorit trädgård var utan tvekan “Grönska i glömska”. Lite så vill jag har min trädgård, vild, vacker och sagolik. När jag väl fått upp mitt plank ska bergklematis planteras, många och ljusrosa ska dom vara.

IMG_1129_Snapseed

IMG_1146_Snapseed

Den härligaste och mest kreativa trädgården var nog barnens trädgård. Här fick barnen gå loss och bygga kojor, plantera och vattna. Underbart att se alla dessa små barn med flinka gröna fingrar och sprudlande kreativitet!

IMG_1145_Snapseed

Sista dagen i Maj men ingen vidare värme i luften, jag och syrran introducerade lillan till Kallis. Hon älskade det, bastande tills svetten lackade, sprang naken ute på däcket, badade fötterna i det kalla havet och hade en hel del roliga frågor kring kvinnokroppen;)

IMG_1151_Snapseed

IMG_1152

Linda gick igenom väderstationen…

IMG_1159_Snapseed

Sen hoppade vi in i bilen och drog ut till Österlen för att fira världens finaste Mamma!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *