Hemma hos Krickelin

Jag är nog sist på pucken med att visa bilderna från Kristins hem. Genom bloggen känns det som jag hänger i Kristins kök varje dag, känner mig hemma i de flesta rummen. Konstigt hur annorlunda det kan kännas när man kommer till ett hem som man aldrig satt foten i men ändå känns så bekant…

Älskar hur hon fått till sin tavelvägg, det ger en sån härligt karaktär till rummet.

Vart man än tittade fanns det någon tjusig detalj och något fint att vila ögonen på.

Som sagt är jag inte den första (och säkert inte den sista) som har plåtat och delat bilder från detta underbara hem.

Jag och Kristin delar kärleken till gröna växter och jag blev super imponerad av hennes tre enorma Doktor Westerlund. Skulle ta med mig en stickling hem men i alla hast när vi skulle åka glömde jag.. Det var kanske bra för då kommer jag nog tillbaka snart igen och nyper av ett par tre!

Solen sken och var det kanske årets första riktiga vårdag. Det bjöds på smarrig lunch i växthuset och nu längtar jag ännu mer efter ett eget hus att plantera och njuta i.


Vad ska man ge en person som har allt? 9 olika sorters tomatplantor så klart!

Tusen tack för besöket Kristin, du är en stor inspiration!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *