Höstkrans och årets inredningsinfluencer


Ja visst blev det en krans och en väldigt tjusig sådan tycker jag! Jag har en metallring som jag använder år efter år som bas och det är verkligen busenkelt att få till en krans genom att bara plocka lite från naturen och så surra med lite floristtråd, klart!

Älskar de vackra fröställningarna från den överblommade Klematisen, perfekta att göra kransar av då de växer i långa slaner.

Tänkte passa på och höra om ni har röstat fram era kandidater till årets “inrednings influencer” som ska koras av Elle Decoration. Många kategorier kommer att dedömas av en jury men just “årets inrednings influencer” röstas fram av er läsare. Så gillar ni det jag gör och står för så får ni gärna nominera mig, det är sista dagen så skynda! Man kan nominera hur många man vill så in och lämna namnen på de som inspirerar er allra mest!!  Länken hittar ni här!

Posted in DIY

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *