Höstpepp!

IMG_6600_Snapseed

Vilken start på hösten, kidsen går fortfarande till skolan i shorts och jag har fyllt upp vårt lilla hottub i trädgården igen. Trodde det var slut med sommar värmen men, nej! Solen strilar in genom fönstren och dammet gör mig påmind om min pågående renovering av källaren som ska färdigställas.

IMG_6593_Snapseed

Mitt mysrum är redo för hösten, linnet är utbytt mot fällar och vedkorgen är full med trälabbar.

IMG_6589_Snapseed

Har haft mycket diskussioner om mat med mina barn de senaste dagarna, det blir liksom inte bra hur jag är gör… Dom har bestämt sig för att inte gilla det jag lagar (även om det var deras favoritmat förra veckan)! Bläddrar i nya Elle mat & vin och blir förskräckligt sugen på Poke Bowls, en hawaiiansk sallad med salmalax, avocado, sallad, mango, gurka, ingefära, rom, majo, yuzusås… Om inget annat kommer namnet gå hem hos barnen, bästa Pokestoppet ju!

Tar nu på mig mina nya snygga solglasögon från Karün och drar till Byggfabriken för att inhandla lampsocklar! Glasögonen är gjorda av 100% återvunnet fisknät från havet som ett bevis på att det går att tillverka hållbara solglasögon med minsta påverkan av miljön. Bra va? Kika här, så fint!

serialsue-trial-1.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *