Hotel With Urban Deli

_MG_6059_Snapseed

Jag älskar verkligen Urban Deli, det är som att få en budgetresa till New York, trendigt, lite stökigt och med en ekoprofil. Ett bra konceptet med krog, bar och delikatessbutik i ett!

Desktop5 copy 4
_MG_6049_Snapseed

 Gillar den öppna och vänliga atmosfären och den unika blandning av människor i alla åldrar och typer som hänger på Kafét. När jag fick höra att Hotel With hade öppnat på Sveagatan 44 i samarbete med Urban Deli blev jag nyfiken så jag bokade rum och bodde över när jag var uppe i Stockholm i måndags.

Desktop5 copy
_MG_5975_Snapseed

Hotellrummen är väldigt speciella eftersom dom är belägna under marknivå vilket betyder att dom är befriande från störande ljud och solljus. Gillade den enkla urbana designen, färgerna och materialvalen. Ett plus i kanten för den snabbaste hotell-WiFi-n jag varit med om, sånt man uppskattar som bloggare;)

Desktop5 copy 2

När jag väljer hotellrum brukar det viktigaste för mig var utsikten, det var inget jag behövde oroa mig för här! Jag var lite rädd för att rummen skulle kännas klaustrofobiska men tvärtom kändes det mysigt att krypa in och sova i det mörka, tysta rummet. Sov skönt i den mjuka sängen med de exklusiva sänglinnena.

_MG_6165_Snapseed

_MG_6144_Snapseed

Frukost buffén hade allt man kunde tänka sig allt i från det klassiska ägg, bröd, müsli till fräscha juicer och Raw food!

Desktop5 copy 3
thumb__MG_6180_1024_Snapseed

Jag och syrran smider framtida planer, de mest kreativa mötena är just frukostmötena eller hur?

_MG_6010_Snapseed thumb__MG_6186_1024_Snapseed
_MG_6037_Snapseed

Bra location, skönt häng och kul design. Jag kommer gärna tillbaka och bor här igen!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *