I November kommer Systrarna Perssons första bok!

Så äntligen kan jag berätta! I november så släpper jag och syrran vår första bok tillsammans. Gud vad vi har längtat efter att få dela med oss av det vi har jobbat med under det senast året! Som ni säkert förstår så kommer det bli en hel del mat i boken men även en massa annat spännande! Att få jobba med syrran är en dröm. Jag jobbar väldigt ofta ensam så att ha ett stort gemensamt projekt tillsammans känns super kul! Syrran är min perfekta parhäst, vi kompletterar varandra så himla bra. Hon är strukturerad, gör tidsplaner och planerar, med hennes struktur kan jag slappna av och låta kreativiteten blomma! De allra bästa idéerna och tankarna kommer till oss då vi bollar och går tillsammans in i skapandet. Men det bästa med att jobba med syrran är att vi har så förbaskat kul tillsammans. Vi blandar allvar med humor och när det bara är vi två finns det inga filter och ingen prestige att uppfylla. När jag jobbar ensam är jag så ofta fokuserad på själva slutprodukten, jag sliter och kör på för att sen njuta av tillfredsställelsen av den färdiga produkten. Men när jag jobbar med Linda är det annorlunda, hon påminner mig om att vägen till målet är precis lika viktigt som slutdestinationen, det gäller ju att njuta och ha kul under hela jobbets gång.

Jag hoppas att vår glädje och energi kommer att kännas mellan bladen och smitta av sig till dig som kommer att läsa den. Nu kör vi stenhårt, njuter av den arbetsamma vägen, har kul och så längtar jag tills vi kommer kunna dela boken med alla er!

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *