I skuggan under magnolinan


Jobbade hemifrån i eftermiddags och det bästa stället där jag får lagom mycket skugga och det är möjligt att jobba ifrån just nu är under mitt stora magnoliaträd.

Där på min utesäng i skuggan sippande på en hemgjord lemonad fick jag en hel del jobb gjort.

I denna sommarvärmen är det extra viktigt att dricka mycket och ofta. Jag blir ganska trött på smaklöst vatten därför smaksätter jag gärna vattnet med lime och mynta, super fräscht och gott! Jag lägger i ett par skivade lime och myntablad i en kanna, fyller på med vatten och ställer in i kylen över natten. Gott att servera riktigt kallt med en massa is.

Jag sitter helst i skuggan av trädet och Cleo myser gärna med sin klasskompis i den lilla tippin.

Visst är det underbart att sommaren äntligen är här, som vi har längtat efter detta!!

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *