Sconesfrukost delux


Sconesfrukost är den lyxigaste frukosten jag vet. Bara doften som sprider sig i köket när dom bakas gör mig lycklig och på ett ganska enkelt sätt väcker den barnen till liv!

Jag bakade dubbel sats av detta veganska sconesreceptet, dom blir precis lika goda som vanliga! Sen serverade jag de varma nybakade sconsen med vispad sojagrädde och hemgjord chia och jordgubbssylt. Sylten slänger du snabbt ihop själv, du behöver: 1 1/2 liter jordgubbar, 3,5 msk chiafrön, 0,5 kryddmått vanilj, 1 tsk agavesirap och en skvätt citron.
Mixa jordgubbarna till en smet och häll i resten av ingredienserna, rör om och låt stå och svälla i kylen över natten. Sen har du en perfekt sylt till dina scones!

Har ni sett vilka tjusiga linneservetter. Jag plåtade Lovely Linens höstkatalog tillsammans med Jonas Ingerstedt här hemma för ett par veckor sedan. Längtar efter att få se resultatet, det blev väldigt fint tror jag. Jag älskar Lovely Linens grova och rustika lakan, dukar och servetter. Dessa snygga naturfärgade servetterna fick jag i present och dom används flitigt.
 

Ni förstår kanske vad jag menar?

Bjuder idag på lite vardagsromantik…. Även hemma hos mig står det allt som oftast en massa disk i högar.

När vi ändå snackar om vardagsproblem så har vi det de där med skärmtiden som jag tror alla föräldrar brottas med! Snart är det sommarlov och jag känner att vi borde sätta upp lite gemensamma regler om hur vi ska förhålla oss till dessa olika skärmar och spel. Hur mycket tid spenderar era barn framför skärmar?

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *