Januari

IMG_5694_SnapseedHej kära bloggisar, känns bra att vara tillbaka utvilad till ett nytt år med nya krafter och spännande projekt! Vi tog en vecka ledigt från allt julfirande, bloggande och fotande… Vi åkte till London annandagen och hade en super vecka med massa kultur, sightseeing, bra restaurangbesök och en hel del fish and chips till kidsen… Nyår firade vi med vänner i London längst Themsen där vi beundrade fyrverkerierna från Londoneye, kalla om händerna men varma inombords av allt bubbel och skratt!

IMG_5719_Snapseed_Snapseed

Packar upp det sista ur väskorna, denna gången blev det väldigt lite shopping (som ni kanske förstår med 3 otåliga barn som ressällskap) mest böcker, magasin och en hel del super food och annan spännande mat ifrån Whole Food Market! Men vi är nu alla rika och laddade med spännande upplevelser från vår resa.

IMG_5697_Snapseed

Vi suger ut det sista av julen och jag har aldrig haft en så fin gran, inte ett barr på golvet. Normalt brukar jag vilja slänga ut den redan på nyårsdagen med denna ståtliga kungsgran får gärna stå kvar till tjugondag knut! Hemligheten är att jag glömde att ge den vatten…

IMG_5704_SnapseedDet leks flitigt med årets bästa julklapp!

IMG_5708_SnapseedOch även här är det fortfarande jul och paketerna är inte ens öppnade, bara en…. Cleo var ju tvungen att se efter om det fanns något fint inuti!

Önskar er en fin start på det nya året, nu kör vi!!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *