Jul-dvala

_MG_9324_Snapseed

Det känns som vi har hamnat i en jul-dvala. Vi skålar i glögg och äter långa luncher som blir till middagar, spelar spel och ser på gamla filmer. Tiden går så långsamt och de senaste fyra dagarna känns som 4 veckor!

_MG_9298_Snapseed
_MG_9123_Snapseed

Det bästa med att ha all denna värdefulla tiden är att laga mat och äta tillsammans, älskar att duka upp långbordet och klämma in så många det bara går! Extra kul när man har nytt tjusigt porslin att duka fint med. Älskar mina nya tallrikar från Eva Trio Legio Nova, gillar att tallrikarna är så stilrena.

_MG_9150_Snapseed

Igår rostade jag och Tiago en enorm kyckling efter konstens alla regler, en kyckling som hade tagit en vecka för min lilla familj att äta upp. Så jag bjöd in grannarna för att hjälpa mig att äta upp den!

_MG_9112_Snapseed

Tur jag har så trevliga grannar!!

_MG_9305_Snapseed

Men det som är det allra finaste med att hela familjen är lediga under julen är att det äntligen finns tid för att prata med varandra. Viktigt det där med att stanna upp och att ta sig tid på att lyssna och känna in, på både det lite jobbiga och allt det fina, livet liksom.

_MG_9378_Snapseed_Snapseed

Julen må vara härlig men 4 dagar med total julmys får räcka för mig. Nu är det snart slut-julat här hemma och det är dags att spräcka juldvalan!

Ikväll äter jag upp resterna av det hemlagade julgodiset och dricker ur den sista sladden vinglögg. I morgon tar jag nya tag och dagen kommer att börja med ett 90 minuters bikramyoga pass på HYM, vi kanske ses där??

serialsue-trial-1-1.regular-1

Posted in Jul

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *