Juldagen som blev julafton


I år firade jag min första julafton utan barnen. Det är alltid med delade känslor man firar en högtid utan sina barn och speciellt julen som är så förknippad med dom. Istället för Kalle Anka, knäck och julklappar, tillbringade jag en lugn dag som startade med sovmorgon. Jag var ute och joggade i småregnet nere på Ribban och passade på att ta ett kvickt bad i det kalla havet. Väl hemma väntade en varm bastu, öppen brasa och rykande starkglögg. Det gick bra, jag överlevde och hade det riktigt mysigt till och med. Min första riktigt lugna Julafton.

Barnen kom hem igår igen så Juldagen blev till Julafton och allt som inte blev gjort den 24e gjorde vi den 25e istället! Huset var fullt med glada barn, mycket god mat och en massa klappar, precis som det ska vara.


Här lyckades jag minsann få med hela familjen samlad på en och samma bild, vilken lycka att få fira med detta härliga gänget! Idag är det soffläge, romantiska komedier och rester som gäller. Kommer nog käka upp de kvarlämnade knäcken och vegan-kolan också.. Önskar er en fin fortsättning.

 

Posted in Jul

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *