Lately


Som frilansare ser mina dagar aldrig likadana ut. Är det inte tv inspelningar eller fotograferingar för samarbeten så är det mycket möten och planering inför kommande styling jobb. För att inte snacka om bildredigering och uppdateringar av Instagram och bloggen förstås och för det mesta älskar jag att jobba hemifrån. Men ibland är det skönt att lämna morgonkaoset som uppstår efter kidsen lämnats på skolan så man slipper se allt vardagligt, som inte räknas in i jobbfacket, som behövs ta tag i. Disken, tvätten, dammråttorna under sängen, räkningarna, jag ni vet…

Då åker jag till Atrium och äter min andra frukost i lugn och ro. Jag skriver mina listor och kan metodiskt beta av punkt för punkt utan att bli distraherad! Älskar stämningen på Atrium, alla gröna växter och att det är alltid lugnt och fridfullt. Sen går deras avocadomacka inte av för hackor!

Jag letar rekvisita till ett jobb jag ska plåta för Elle Decoration. Tog en sväng förbi AB Småland och hittade en massa fint!

Är på jakt efter ett litet skevt bord, stolar, linne och fint udda porslin, visst hittade jag allt jag kunde önska!

Var även härom dagen förbi Ann-Katrin Braafs ateljé och tittade på hennes fina keramik. Jag fick med mig en massa fint hem och la även en specialbeställning på lite tallrikar som jag ska använda till ett kommande projekt.

Jag tror jag hade älskat att jobba med lera, blir alltid lika inspirerad när jag kliver in i Ann-Katirins ateljé.

Till något helt annat. Jag har funderat på att bleka tänderna men min tandläkare tycker det är onödigt och försöker prata mig ut det. Jag har läst att aktivt kol ska kunna bleka tänderna på ett naturligt och skonsamt sätt. Nu har Victor Vaissier släppt en super lyxig tankräm som innehåller just aktivt kol, alltid värt att testa! Ett stort plus i kanten är att förpackningen är så snygg så att den till och med kan få stå framme på handfatet.

Även deras ekologiska, 100% nedbrytningsbara eko tandborstar som är gjorda i bambu går inte av för hackor! Det var längesedan jag gick över till ekotandborstar, allt för att dra ner på onödig plast men kan medge att vissa märken känns ganska stäva och träiga men dessa har en helt annan känsla. Lyxigare!

Nu när hösten kommer längtar jag efter att ta mig över till Köpenhamn lite oftare. Älskar att bara ta tåget över, strosa runt, gå på konst utställning och käka på något mysigt ställe. Nu har alltså den ultimata krog guiden kommit ut och jag ska lusläsa den, Köpenhamn för foodisar. Gillade även den förra boken från Paris. By the way så har jag just bokat en biljett till Paris, en vän till mig har ett spännande projekt på gång och har bjudit in för lanseringen av hennes nya varumärke. Can´t wait!!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *