Le Pigalle


Förra helgen var jag i Paris. Min vän Alessandra anordnade ett super trevligt pop up house event “The italian in Paris” som jag inte ville missa! Träffade många begåvade konstnärer och och fick massvis av inspiration. När jag är i Paris brukar jag oftast bo i Sant German men denna gången valde jag ett, för mig, helt nytt hotell. Nämligen mysiga och urbana Le Pigalle.


Jag känner inte till området Pigall särskilt väl men det är alltid kul att utforska nya kvarter. Gillar att det är endast 10 minuters promenad upp till Montmartre. Det var evigheter sedan jag vara där och det är alltid lika vackert. Ett glas Kir Royal och denna utsliten, magi!


Mitt rum hade allt man kan önska sig, den lilla typiska franska balkongen, stort badrum och den personliga inredningen gjorde att det kändes mer som man var på besök hemma hos en vän än på ett hotell!


Det bästa av allt var att rummet hade en massa gamla vinyler!


Suktar efter denna skönheten, någon som vet vem som har designat den? Troligtvis italiensk design…

Älskar den eklektiska inredningen i lobbyn som mer kändes som vårt eget vardagsrum.

Visst blev man påmind att vi befann oss i Paris “Pig Ally” med alla sina toppless-barer och strippklubbar, givetvis fanns det en pole även här i hotellets lobby…


Under hela helgen pågick det en julmarknad med brittiska artisten Luke Edward Hall och Semaine så hela hotellet var inbäddat i rosa fluff och en massa fina julklappar. Det var supermysig med långa luncher och sena kvällar men det var inte lätt att ta fina bilder på interiören… Som tur var fick jag låna de flesta av dessa bilderna av hotellet. Tack för denna gången!
Foto:1,2,4,5,6,8,9,10,11,12,13 Le Pigalle Paris
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *