Hållbara Julkalendern, lucka 4

 

Visst är det något speciellt med en julkalender, förväntan, nedräkningen och traditionen. Jag blev tillfrågad av Husligheter att delta i hennes “Hållbarhets Julkalender” och visst ville jag det. Detta upplägget passar mig perfekt, för jag vill inspirera till till en mer hållbar jul och då är ett bra sätt att lägga större fokus på secondhand än på nyproducerade klappar.

Vi har alla letat i våra gömmor och plockat fram två saker var som ska få nya ägare. Julkalendern vandrar dag efter dag runt mellan olika bloggar där vi i tur och ordning presenterar skatterna vi hittat i våra skåp och lådor. Jag har rensat Cleos rum och när liten sakta blir stor är det många fina saker som inte längre får plats. Till exempel det fina Lundby Dockskåpet som ny står klart inför jul. Här är alla paketen redan inslagna, granen är klädd och det sprakar i den öppna spisen!
Skulle ditt barn bli glad för och vilja ta över Cleos lilla julstuga? Toppen, då kan du buda på det hos Tradera, där auktionen finns. Det fina är att vinsten den går oavkortat (tack vare att Tradera slopar auktionsavgifterna för oss) till Naturskyddsföreningens viktiga miljöarbete!

Jag skickar även med en massa möbler och tillbehör att styla med för den inrednings-sugna!

Auktionen på Dockhuset drar igång idag och är aktiv i två veckor. Varendaste krona går till Naturskyddsföreningens viktiga arbete. Här kan du se vilka andra bloggar du kan klicka dig vidare till dag för dag ända fram till självaste dopparedagen!

Happy bidding, och glöm nu inte att kika in till Mokkasin imorgon för lucka nummer 5!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *