Lördags växt-checken

På helgen burkar jag har som vana att gå över mina växter, kolla lite hur dom mår, vattna och vrida på krukorna så att dom växer jämnt och blir snygga i formen.

Min Monstera har blivit enorm och har på så sätt fått sig en ny plats. Den växte sig för stor för köket, kom inte åt mina grytor i skåpet längre så nu har den fått flytta in i damrummet. Jag skrev för ett tag sedan om hur du tar hand om Monsteran på bästa sätt och något rätt måste jag ju göra för växten stormtrivs verkligen!

Lördagssolen letar sig försiktigt in genom mina smutsiga fönster. Det får bli ett projekt i veckan, att ta tag i alla vintersolkiga fönster för att släppa in våren liksom. Men först en härlig helg, Köpenhamn står på schemat. Ha en skön Lördag!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *