Lyckan på en stjälk

Jepp, här har ni mig. Jag binder upp, stöttar, jagar sniglar och vattnar flitigt. Jag har fått många frågor om vilken gödning jag använder och jag har kört en kombination. En del hönsgödsel, nässelvatten och nu blir det mest guldvatten. Jag tror på kombinationen och att alternera lite.

Visst börjar gödning och flitigt vattnande att ge resultat. Jag har planterat alla mina kära små dahlior i stora krukor och jag märker redan att desto större kruka desto fler blommor. Något att tänka på tills nästa år. Jag hade några små fina krukor som jag chansade på men ser att det inte har blivit samma tillväxt där. Funderar på att gräva ner dom i en rabatt och se om dom kan kommer att hinna att växa till sig.Att tillbringa tid i trädgården nu när allt står i blom är så helande. Att allt hårt jobb som man lagt ner under våren äntligen ger belöning. Jag känner mig rik när jag kan gå ut och plocka mig en egenodlad bukett från min egen trädgård och det fina är att Dahlior är perfekta snittblommor, dom står fint jätte länge. Nästa år satsar jag på att anlägga en megarabatt för just dessa darlings!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *