Lately

Vi är hemma och njuter av sommarlov, jag jobbar lite på halvfart och det märks tydligt för inläggen kommer sällan här på bloggen de senaste veckorna. Lata sovmornar, frukost i lugn och ro framför sommarlov, vem gillar inte det liksom?

Det här morgon-rufset är to die for, älskar att borra in näsan i den nacken!

De dagar vädret tillåter det intas frukosten under min magnolia och består alltid av en riktigt grön smoothie, någon typ av gröt, avocado och frukt i massor!

Här kommer receptet på en härlig gröndrink som garnterat sätter fart på systemet. 2 dl kokosvatten, 1 halv mango, 1/2 avocado, en liten näve spenat och saften från en lime. Mixar allt sen spetsar jag den med 1-2 teskedar med vetegräs och chlorella.

Vi har firat vår fina Milo som fyllt 12, det blev väldigt mycket kalasande då vi först firade med släkt och i går var det sleepover med vänner. Det blev dock inte så många timmars sömn men skoj hade dom!


I trädgården blommar Dahlian för fullt, snart kommer jag skörda min första bukett, can´t wait! Jag har dock gott om sniglar som mumsar hejvilt på bladen, någon som har något bra tips?

I morgon drar jag upp till Stockholm, det står nämligen bröllop på agendan och jag har nu äntligen bestämt mig för vad jag ska ha på mig och det blir denna silkesbyxdräkt från Poltock & Walsh.

Min Queen of Sweden levererar fortfarande, lyckan att somna in till doften av rosor!Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *