Magnolian och Kappan

_MG_0384_Snapseed

Januari lider mot sitt slut och jag längtar redan efter våren. De dagarna då solen tittar fram kan man känna att den är på gång, väldigt blygsam men ändå. Kikar på mitt fina Magnolia träd, de små ludna knopparna som suttit där på de bara grenarna hela den kalla vintern ligger nu i startgroparna för att slå ut.

_MG_0397_Snapseed

Även om våren är på väg så är det fortfarande kallt så jag bor i min nya ull-kappa. Jag älskar att känna mig klädd samtidigt som jag håller mig varm och det kvittar faktiskt vad man har på sig i övrigt när man har en rikitgt shysst “statementkappa”. Den funkar lika bra i trädgården med jeans och tjocka tröjor som med finbyxor tillsammans med en tunn blus.

_MG_0404_Snapseed _MG_0521_Snapseed _MG_0609_Snapseed

Denna gröna skönhet kommer från Nygårdsanna och är handvävd, spunnen och färgad på Hybriderna i Skottland. Rolls Royce av alla ull-material! Det sägs att det är omöjligt att slita upp Tweeden under en livstid och att med tiden blir kappan vindtät om den används flitigt i alla väder. En kappa att leva ett helt liv tillsammans med helt enkelt!

_MG_0469_Snapseed

Jag blev så sugen på att ta in en kvist och hjälpa våren på traven lite. Magnolian är ju min stora favorit, det första trädet på året som slår ut sina blommor på bar gren. Galet när man tänker att om tre månader kommer det se ut så här i min trädgård, nu längtar jag ännu mera!

Denna lilla kvisten står nu i en vas med vatten på mitt matbord och jag hoppas på att få se de skära stora blommorna riktigt snart!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *