Månadens lista- April

 
 
 
 
huset

Jag hoppar på Johanna Bradfords April-lista. Älskar hennes inlägg om tankarna och känslorna om att flytta in i sitt nya hus! Underbart att läsa om hennes drömmar och det ska bli kul att få följa henne i detta nya hus-äventyr!

1316påsklovet1

Denna går på repeat, längtar till den 4 Juni!

-dordognelot_

Sitter och planerar inför sommar-semesten, i år drar vi till sydvästra Frankrike, Bergerac.

easter_Kristin_lagerqvist-5103-900x600

Oj, vilken trädgårdssug jag fick när jag läste Kristins inlägg, blev också sugen på hennes fina snickisar. Har klickat hem ett par här ifrån. Väntar med spänning vid postlådan. Brallorna kommer vilken dag som nu;)

Munster-Rose-for-WD_34

Jag vill sätta Dahlior i stora krukor på terassen och när vi nu ändå snackar trädgård måste ni kika in till Sofia på Lovely life för mer blom-ispiration.

7b7033ac0f67887b3b5c28b3e539e98c

Försöker påminna mig själv…

3b32398ebdb37d7812e35557514efee3

Hur snygga är inte dessa i vårsolen?

Rattan_Rocking_Chair

April är min månad, jag fyller nämligen år snart! Undrar någon vad jag önskar mig så vet ni nu, DENNA!

Nu kör vi April!!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *