10 måsten i trädgården

Collages

När det kommer till trädgården går det inte att stressa fram saker, det tar den tiden det tar helt enkelt. Men att har framförhållning och ligga steget före i planering är a och o.

Jag har en massa saker jag skulle vilja göra i min trädgård, listan kan bli hur lång som helst men här kommer mina 10 punkter som ligger överst på min lista och som jag tycker varje trädgård bör ha!

En skön hängmatta att sova middag i-Pioner i överflöd- En kall utedusch att svalka sig i under varma sommardagar-Ett gammalt badkar man kan bada i och titta på stjärnhimmeln om kvällen-Klätterroser-Ett fint planteringsbord där man kan stå med solen gassande på ryggen-Gamla överväxta dörrar och portaler- En vedeldad pizzaugn- En stor ängsyta med vilda sommarblommor- Magisk belysning för sena middagar med vänner.

I´d rather have roses in my garden than diamonds on my neck..

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Pics via Pintrest

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *