Måndag


Jag hade en produktiv måndag med möten och långa listor att beta av inplanerad. Tyvärr vakande min lilla med en förskräcklig hosta och halsont så det blir till att tänka om… Sitter hemma och jobbar på mitt kontor med en Birdy som hostar från soffan bredvid.

Jag lyxar till denna måndag med det godaste teet jag vet, en blandning av Traditionellt kinesiskt Keemun och Kunna te. Det är Grand Hotels “special blend” som kom i Ellegalans goodiebag. Jag dricker det med en klick honung och Oatlys i kaffet, mums! Även det lilla granola paketet som kom i goodiebagen slank ner i havregurten, lite Grand hemma hos mig helt enkelt!
Det är mycket på gång, mitt skrivbord är fullt av fina inbjudningar till middagar, galor och utställningar. Ibland känns det tråkigt att man inte bor lite närmare Stockholm då det är där allt händer!

Jag har äntligen förstått varför mitt ena slutna ekosystem inte tar sig och ser visset ut. Jag menar, kolla skillnaden för bara några månader sedan!! För ett par dagar sedan skymtade jag en snigel där inne!! Så klart är det den lilla rackaren som käkat upp alla växterna där inne. Well, nu är snigeln uppfiskad och jag hoppas på att mina växter kommer att ta sig igen!

Nu kommer jag joina lilla hostiga Birdy i soffan framför La La Land, vi kan sannerligen behöva lite färg och romantik denna gråa, mulna måndag! Men först ska jag koka timjan och honungsvatten till henne, lenar gott i den lilla halsen. Ha en fin måndag!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *