#FGL DINNER


Jag susade som sagt upp till Varberg i Onsdags och checkade in på det familjeägda, charmiga Okéns B&B.  På eftermiddagen tog mig en promenad i småregnet ner till Varbergs kallbadhus som turligt nog är öppet på Onsdagar. Jag älskar att kallbada och som många av er som läser min blogg vet är Kallis i Malmö mitt absoluta favoritställe. Det är något beroendeframkallande och frigörande med att trotsa motståndet och kylan och kasta sig i det kalla havet för att sen få belöningen i form av en varm och tyst bastu. Jag måste säga att Varbergs kallbadhus är kanske snäppet mysigare än Malmös, lite mindre och lite vackrare. Sen var det en fantastisk stämning inne på badet, alla hejade och småpratade lite lagom mycket, kanske är det lite vänligare ton i svenska småstäder? Vilket fall som helst så kommer jag med all säkerhet att komma tillbaka!

Efter ett par timmar på kallbadhuset var det dags att åka till FGL Store. Kristin och Miranda hade bjudit in till en supermysig middag. Äntligen fick jag chansen att besöka deras underbara showroom, vilken häftig lokal. Dom har verkligen lyckats skapa en inspirerande mötes och arbetsplats.

Fint att möta upp alla inbjudna, Trendenser, Johanna Bradford, Sofia/Mokkasin, Daniella Witte, Anna Furbacken, Marlene Agemo, och Charlotte Ryding Det var många bekanta ansikten och ett par nya. Det är alltid lika kul att lära känna nya inspirerande kvinnor, för ja, det var en middag för endast kvinnor. Det var en fantastisk kväll, skönt avslappnat häng med god mat från Verket. Sofia Draco underhöll oss med sin ljuva stämma och Michelle Baker höll en spännande övning med oss som ledde till många tänkvärda diskussioner. Jag somnade som en stock i min sköna säng på Oaken´s och vaknade klockan 8.30 till doften av nybakat bröd, frukosten var serverad nere i lobbyn!

Mötte upp Daniella, Kristin och Sofia för en härlig långfrukost och diskussionerna fortsatte där vi slutade kvällen innan..

Det var livade diskussioner om både det ena och det andra, jobb, familjelivet och om framtiden. Det fotades och Instagramades hejvilt och Kristin & Sofia var så snygga i sina långklänningar som matchade inredningen! Jag fick liksom slita mig härifrån för att hinna med tåget till Malmö. Jag känner alltid mig peppad och inspirerad som tusan efter jag träffat dessa kreativa superdrivna kvinnor. Tusen tack Krisin och Miranda för ett mysigt dygn!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *