maxiklänningar, varma koftor och “The jane”

Precis så här kommer jag gå klädd i höst. Långa, svepande gärna stormönstrade klänningar. Inget får sitta åt, inget får strama. Varma, gosiga koftor och lågklackade boots med höga skaft så att man kan ha långkalsonger under kjolen utan att det syns!

När jag fick syn på “The Jane” hos Blankens visste jag att dom kommer att bli en ny favorit i skohyllan, klassiska men långt ifrån tråkiga. Tyvärr var de slutsålda och jag förstå varför då dom är extremt användbara, bekväma och passar till allt!

Men nu är The Jane bootsen äntligen här och jag håller på att gå in dom inne i köket medan jag lagar middag till kidsen!

2 kommentarer

  1. Yvonne Stockhaus reply

    Inspireras av ditt sätt att göra mode/inredning och trädgård så levande och samtidigt så vackert och tillåtande…?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *