Höstens Potpurri

Fredagskänslan är på topp när novembersolen kikar in genom mina smutsiga fönster i ett par minuter. Jag var snabbt framme med kameran och lyckades fånga några av denna blåsiga dagens sista solstrålar.

Mitt lilla pelarbord är fullt med prasslande torra skatter från promenader i skogen och från min egen trädgård.

Någon vacker föreställning som stod där så fint och vajade i dikeskanten och ett gäng tomma bokollon som jag skalat och malt ner till nötsmör.

Inte bara är det gamla silverfatet vackert där det står sprakande i höstens alla färger, det doftar även vansinnigt gott! För under allt torrt prassel ligger ett lager med den finaste Potpurrin jag vet, jag köpte nämligen med mig en påse från Officina Profumo Farmaceutica di Santa Maria Novella i från Rom. Denna mixturen av knoppar, örter och blomblad som är plockade i Toskanas böljande landskap är något utöver det vanliga!

Jag har även hängt en liten påse med Potpurrin vid elementet i hallen så det är den första doften man känner när man stiger på. Resten ligger här på fatet och i en liten påse bland mina underkläder i garderoben. Den ljuvliga, kryddiga doften sprider sig runt i hela huset, happy Friday!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *