Mina tips i Köpenhamn


Sitter och går i genom bilder från min helg i Köpenhamn och tänker att jag gärna delar med mig av några av mina favoritställen från staden. Jag besökte Statens Naturhistoriske Museum för första gången. Älskar ni grönt, varmt och tropiskt klimat så är Palmhuset en riktig drömlokation. Jag var väldigt tjusigt klädd i Kappahls Limited edition kollektion, sharp hela helgen. Kolla in mitt samarbete på Instagram vetja!


Kolla in alla fina Tillandsior, helt galet så många coola kaktusar och fetbladsväxter det finns!

Efter besöket i Palmhuset tog vi våra cyklar som vi lånat från Hotellet och cyklade mot Frederiksberg. Här finns massa fina små butiker och en hel del kafeer. Jag älskar bland annat Aesops produkter och den lilla butiken ligger på Værnedamsvej 7 och har väldigt bra service. Köpte med mig min favorit Facial Cleaner och den här lyxiga krämen som jag inte kan vara utan nu på vintern.

Precis bredvid Aesop ligger det super charmiga cafeet Granola, älskar allt med detta stället. Inredningen, atmosfären, maten ja ALLT!

Snett över gatan från Granola finns en kul liten butik med blandad kompott, lite nyproducerat men även en hel del vintage och curiosa. Alltid skoj att ta en titt inne hos Dora.

Köpenhamns absolut sötaste lilla blomsterbutik måste vara Blomsterskuret. Syns inte på bilden men älskar att det växer blommor och gräs på taket!

Efter ett obligatoriskt besök på sköna Fiskebaren och en brakmiddag med Raw Food House temet på Amass tidigare i veckan blev det pizza och drinkar på super mysiga Neighbourhood.

En kopp te framför brasan på Nimb innan jag somnade gott i deras mjuka sköna sängar avlutade denna härliga Köpenhamnshelgen på ett väldigt fint sätt.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *