MJ´S


Hotellet Mäster Johan har genomgått en super förändring och nu står portarna för nya MJ´s öppna. Jag och kidsen checkade in på det lite drömmiga hotellet nära lilla torg i Malmö och vips kändes som att vi blev förflyttade till Paris.Mina barn älskar att bo på hotel, Att sitta framför en öppen brasa i en mysig lobby och spela schack samtidigt som gäster kommer och går är spännande.


Levande ljus, gamla böcker, sammet, dova pasteller och en och annan flamingo satte den rätta stämningen och vi kände oss som hemma i de mjuka sköna sofforna.

Vad som gör MJ´s så speciellt är att hotellet är byggt runt en grön vacker innegård som ännu en gång för tankarna till Paris. Där nere på innergården käkade vi en fantastisk god middag och kisade man lite så kändes det faktiskt som att vi satt på en piazza nere vid Medelhavet!Birdy går i mina fotsteg, hon var väldigt imponerad av restaurangen och ville såklart fota ALLT!Frukosten hade allt man kunde tänka sig, underbar köksinredning, vackert upplagt och väldigt gott.Jag kan inte tänka mig ett bättre avslut på veckan än att sitta i denna lilla oas och njuta av en lång, god söndagsfrukost med mina små medan haglet smattrade mot taket.

Det var precis ett sånt här ställe som Malmö behövde, en naturlig mötesplats med god mat härliga drinkar och skönt häng. MJ´s är en ny Malmöfavorit för hela familjen helt enkelt!

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *